İçeriğe geç

Blutv Bedava Nasıl Izlenir

Kacak BluTV nereden izlenir?

BluTV’yi nerede izleyebilirim? BluTV’yi internet bağlantısı olan bilgisayarlarda, tabletlerde, akıllı telefonlarda ve akıllı TV’lerde (Smart TV) izleyebilirsiniz. Ayrıca filmleri indirebilir ve mobil cihazlarınızı kullanarak çevrimdışı izleyebilirsiniz.

BluTV ilk 1 ay ücretsiz mi?

BluTV aylık üyeliği ilk ay mobil ödeme ile sadece 99 TL! BluTV aylık üyeliği Vodafone Pay Mobil Ödeme ile 152,90 TL yerine sadece 99 TL! Sevdiğiniz dizi ve filmleri indirimli olarak izlemek için Yanimda uygulaması üzerinden faturanıza ekleyerek BluTV aylık üyeliğini satın alabilirsiniz.

BluTV’de ücretsiz deneme var mı?

Yıllık üyeliklerde ilk 7 gün ücretsiz.

BluTV hediye kodu nereye yazılır?

/kampanya/hepsiburada bağlantı adresi sizi kampanya sayfasına götürecektir. Kampanya sayfasına ulaştıktan sonra; “BluTV üyesi değilim” butonunu seçin ve yeni bir üye kaydı oluşturun. Kayıt olduktan sonra “Kupon Kodu” alanına Hepsiburada tarafından size atanan kodu girin.

BluTV nasıl bedava izlenir?

Hepsiburada Premium ile 10 TL’ye BluTV abonesi olabilirsiniz.

BluTV kaç TL 2024?

🎁 Bir yıllık BluTV üyeliğinin aylık bedeli sadece 39,90 TL, yani 2024 yılını birlikte geçirebiliriz.

BluTV +18 var mı?

“Üye Ol” butonuna tıklayarak Üyelik Sözleşmemizi ve Gizlilik Politikamızı kabul ettiğinizi ve 18 yaşından büyük olduğunuzu onaylıyorsunuz.

BluTV öğrenci ne kadar?

BluTV öğrencilere indirim imkânı sunuyor ve öğrenci kampanyası kapsamında BluTV aylık üyelik ücreti 89.90 TL.

BluTV kupon kodu nereden alınır?

1, 3, 6 veya 12 ay geçerliliğe sahip indirim kodunuzu üzerinden satın alabilirsiniz. 1, 3, 6 veya 12 ay geçerliliğe sahip indirim kodunuzu üzerinden satın alabilirsiniz. 1, 3 veya 6 aylık indirim kodunuzu mobil ödeme veya veya üzerinden EFT/Havale yoluyla satın alabilirsiniz.

BluTV boykot mu?

BluTV boykot listesinde! BluTV, 28 Aralık 2023’te Warner Bros. Discovery tarafından tamamen satın alındı. Warner Bros. Discovery boykot listemizde olduğundan, BluTV de boykot listemize alındı.

BluTV kimin?

BluTV sahibiDoğan Holding (2015-2023) Warner Bros. Discovery (2023’ten beri)Yaratıcı:Aydın Doğan YalçındağURLblutv.comSloganTürkiye’nin İnternet TelevizyonuTicari?Evet3 satır daha

BluTV’yi kaç kişi izleyebilir?

Tek bir BluTV hesabıyla 5 farklı profil oluşturabilir ve BluTV deneyimlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Aynı anda yalnızca bir profili takip edebilirsiniz.

Hepsiburada BluTV üyeliği kaç ay?

BluTV’ye üye olmak için 1, 3, 6 ve 12 aylık süreli paketlerle birlikte kod (E-Pin) satışa sunuluyor.

TV+ hediye kodu nasıl alınır?

Promosyon kodlarını 0532 752 00 57 numarasına ücretsiz SMS göndererek veya www..tr/promo adresinden aktif hale getirebilirsiniz.

BluTV TV giriş kodu nedir?

Telefonunuzda BluTV uygulamasını açıp “Hesabım” > “Akıllı TV Hızlı Giriş” bölümüne giderek ekrana gelen 4 haneli Akıllı TV Hızlı Giriş Kodunu girerek Akıllı TV’nizde izlemeye başlayabilirsiniz. *Her Akıllı TV Hızlı Giriş Kodu belirli bir zaman dilimine tabidir.

BluTV dizileri hangi siteden izlenir?

BluTV olarak sizlere özel yapım yerli dizileri ulaştırmaya devam ediyoruz. Televizyonumuz tarafından özel olarak üretilen yerli diziler sadece BluTV’de bulunabilir ve yüksek çözünürlükte izlenebilir. BluTV özel yapımlarının son eklenen bölümlerini bildirimleri aktif ederek takip edebilirsiniz.

Kaçak film nereden izlenir?

‘The Fugitive’i izleyin: Çevrimiçi olarak nereden izleyebilirsiniz? ‘The Fugitive’ adlı yapımı Apple TV’den satın alarak indirebilir veya Apple TV’den kiralayıp çevrimiçi izleyebilirsiniz.

Bedava Netflix nasıl izlenir?

Netflix’te dizileri ücret ödemeden izleyebilir miyim? Netflix abonelik tabanlı bir platform olduğu için kullanıcılarına ücretsiz dizi izleme seçeneği sunmuyor. Ücret ödemeden platformu denemek maalesef mümkün değil.

BluTV çevrimdışı izleniyor mu?

Çevrimdışı takip özelliği iPhone 7 (iOS 11 versiyonu) ve üzeri, ayrıca Android mobil cihazlarda (5. versiyon) mevcuttur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Anal Escort