İçeriğe geç

Kubilay Aka Hangi Dizilerde Oyn

Kubilay Aka hangi dizide oynayacak?

28 Ocak Cumartesi günü sinema turnesine çıkmaya hazırlanan yeni dizi Dokuz Oğuz’un başrol oyuncusu Kubilay Aka, rolüyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

Kubilay Aka İnci Taneleri hangi rolde?

Kubilay Aka, İnci Taneleri dizisinde Cihan’ı canlandırıyor.

Kubilay Aka nasıl ünlü oldu?

Çukur dizisinde Celasun karakteriyle daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kubilay Aka, 2017 yılında Arif V 216 adlı sinema filmindeki rolüyle de beyazperdede yer aldı.

Kubilay Aka nerelerde oynadı?

Kubilay Aka hangi dizide rol aldı? Kubilay Aka, “Vatanım Sensin”, “Çukur”, “Aşk 101”, “Sadece Arkadaşlar”, “Dokuz Oğuz” ve “İnci Taneleri” dizilerinde rol aldı.

Kubilay Aka hangi takımı tutuyor?

1907Kings | Fenerbahçe | ☪︎ | Fenerbahçe’nin muhteşem oyuncusu Kubilay Aka!

Miray Daner ve Kubilay Aka ayrıldı mı?

Miray Daner ve Kubilay Aka’nın iki yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde sona erdi. İddiaya göre ayrılığın sebebi Kubilay Aka’nın Hilal Altınbilek’e aşık olmasıydı. Ayrılığın ardından Daner ve Aka Moda’daki evlerinden ayrılıp ailelerinin yanına yerleştiler.

İnci Taneleri Cihan Azem’in oğlu mu?

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Kanal D dizisi İnci Taneleri, bu hafta sekizinci bölümüyle yayınlanmaya başladı. Milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran diziye Azem’in oğlu Cihan’la yaptığı duygusal konuşma damga vurdu.

İnci Taneleri Dilberin patronu kim?

Ana karakterlerAktörlerKarakterAçıklamaYılmaz ErdoğanAzem / Adem YücedağEdebiyat öğretmenidir.Hazar ErgüçlüDilberPavilyon dansçısıdır.Selma ErgeçPiraye SalacakBir iş kadınıdır. Azem’in patronu. Kubilay AkaÖzgür Yücedağ / Cihan Seyhan Azem’in cezaevinden çıktıktan sonra aradığı oğludur.

İnci Taneleri Azemin Kızı Kimdir?

“Zalim İstanbul” dizisinin ardından “İyilik” adlı projeyle ünlenen Sera Kutlubey, “İnci Taneleri” dizisinde Nehir karakterini canlandırdı. Kutlubey oyunculuğun yanı sıra yazar olarak da adından söz ettiriyor. SERA KUTLUBEY KİMDİR? 24 Ekim 1997’de Ankara’da doğdu.

Kubilay Aka eskiden ne iş yapıyordu?

Bir süre havalimanında çalıştıktan sonra menajeri Ufuk Ergin ile tanışmış ve ardından 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Ayrıca oyunculuk eğitimi de almıştır. Dört sezon boyunca Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmıştır.

Kubilay Aka aldatıldı mı?

Kubilay Aka ve Miray Daner, 2.

Kubilay Aka hangi havalimanında çalıştı?

1995 doğumlu Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havalimanı İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk ve müzikle ilgilenen Aka, havalimanında çalışırken keşfedildi ve ilk kez 2016 yılında “Vatanım Sensin” adlı televizyon dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

İnci Taneleri Kubilay Aka hangi rol?

İnci Taneleri’nde Cihan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Yılmaz Erdoğan ve İnci Taneleri hakkında samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, “Yılmaz Hoca çok özel bir insan, yüreği çok güzel.

İnci Taneleri Cihan hangi dizilerde oynadı?

İstanbul doğumlu olan Kubilay Aka daha önce Çukur, Aşk Bu Mu?, Aşk 101 ve Cam Decken gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Kubilay Aka kimle sevgili?

Dergi | Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka’nın aşkı belgeleniyor. Çiftin Kandilli’deki bir restoranın önünde el ele görüntülendiği anlar… 15 Ağustos 2024

İnci Taneleri Cihan hangi dizilerde oynadı?

İstanbul doğumlu olan Kubilay Aka daha önce Çukur, Aşk Bu Mu?, Aşk 101 ve Cam Decken gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Cam tavanı kaç bölüm?

Dizinin başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka yer alıyor. Dizi 4 Ağustos 2021’de yayınlanan 8. bölümüyle final yaptı.

Kubilay Aka aldatıldı mı?

Kubilay Aka ve Miray Daner, 2.

Kubilay Aka ne yaptı?

2020 yılında Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Kerem karakterini canlandırdı. 2021 yılında yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ile başrolü paylaştı. 2022 yılında Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde başrol oynadı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Gümüşçün Insana Zarar Verir Mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Anal Escort